Mijn AOC Oost

AOC Oost Borculo

Klik door naar de Schoolkassa

Klik HIER voor een virtuele tour door onze school!

MeeMaak krant

Klik HIER voor de online versie van onze MeeMaakkrant.

Opleidingen

Op onze onderwijslocatie in Borculo bieden wij de volgende vorm van onderwijs aan: vmbo.

Trekkerrijbewijs

Wil je meer informatie over het Trekkerrijbewijs? Klik dan hier!

Kenmerken

De locatie Borculo van AOC Oost is een moderne school met een moderne uitstraling dat in augustus 2003 in gebruik is genomen. De flora van de fraai aangelegde tuin om het gebouw is een leer- en werkplaats voor leerlingen. Bovendien zijn er zowel binnen als buiten de school een groot aantal diersoorten aanwezig; van honden tot schildpadden. Daarnaast beschikt de school over 1,5 ha. grond.

De school biedt onderwijs in een uitdagende en groen ingekleurde leeromgeving, dat aansluit bij de belevingswereld van praktisch ingestelde jongeren die al doende willen leren. Dit wordt gekenmerkt door afwisselende didactische werkvormen waarbij actief en zelfstandig leren wordt gestimuleerd. Door de kleinschaligheid én de kleine klassen is extra aandacht voor individuele leerlingen gegarandeerd. De zorg is geïntegreerd in het onderwijs en ligt vooral besloten in het pedagogisch-didactisch handelen. Zo wordt het maximale uit iedere leerling gehaald, in een veilige sfeer van respect en vertrouwen, waarvoor het team gezamenlijk verantwoordelijk wil zijn.

Schoolplan

In het schoolplan worden de hoofdlijnen van het schoolbeleid beschreven. Klik HIER voor het Schoolplan van AOC Oost locatie Borculo.

Schoolgids

Download HIER de vmbo schoolgids.

Stagegids vmbo

Download HIER de vmbo Stagegids.

Ouder Advies Commissie

De Ouder Advies Commissie heeft een adviserende taak inzake onderwijskundige ontwikkelingen op onze locatie. Daarnaast wordt zij geraadpleegd in allerlei ontwikkelingsprocessen en organisatorische zaken die met de school samenhangen. De voorzitter van de Ouder Advies Commissie en de secretaris zijn vertegenwoordigd in de Ouder Advies Raad. De Ouder Advies Raad heeft een soortgelijke functie als de Ouder Advies Commissie en is een overkoepelende raad voor alle AOC Oost vestigingen. Het secretariaat ligt bij de Centrale Services in Lochem.
Download hier de folder van onze Ouder Advies Commissie.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u een mail sturen naar: borculo@aoc-oost.nl t.a.v. de Ouder Advies Commissie.

Open dag

Klik hier om naar de open dagen kalender te gaan

Doe-middagen (aanmelden via de basisscholen)

Woensdag 16 november 2016 van 13.30 - 16.00 uur
Woensdag 23 november 2015 van 13.30 - 16.00 uur

Aanmelden

Klik hier voor de aanmeldingsformulieren van onze opleidingen.

Bereikbaarheid

De school heeft een regiofunctie. Dat blijkt uit het feit dat leerlingen afkomstig zijn uit een gebied met een straal van 25 kilometer. Onze leerlingen zijn afkomstig uit: Almen, Barchem, Beltrum, Borculo, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Hengelo (G), Laren (G), Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Mariënvelde, Markelo, Neede, Rietmolen, Ruurlo, Vorden, Vragender, Winterswijk en Zieuwent. Veel van onze leerlingen komen met de fiets. De bus (lijn 23) stopt voor de deur.

Contactgegevens

Ruurloseweg 35
7271 RS Borculo
Tel. 088 2620300
E-mail: borculo@aoc-oost.nl

Alle sollicitaties (ongeacht de locatie) kunnen gericht worden aan solliciteren@aoc-oost.nl. 

Nieuws

Copyright 2012 AOC Oost | Realisatie: Adwise Internetmarketing                                                                      Privacy          Disclaimer          Sitemap          Contact