Mijn AOC Oost

AOC Oost Twello  

Klik door naar de Schoolkassa

 

Locatie Twello is integraal bezig met het thema duurzaamheid.

Eco-Schools het internationale keurmerk voor duurzame scholen. Wereldwijd zijn er 15.000 Groene Vlaggen uitgereikt op meer dan 46.000 deelnemende scholen in 59 landen. In Nederland richt het keurmerk zich op scholen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO.

Klik HIER voor een virtuele tour door onze school!

Aanmelden 

Aanmeldingen vmbo Twello 2017-2018
U kunt HIER het aanmeldingsformulier downloaden. Het volledig ingevulde formulier kunt u opsturen naar AOC Oost locatie Twello, Postbus 175, 7390 AD Twello.

Natuurlijk kunt u ook via een papieren aanmeldingsformulier uw kind of leerling aanmelden. 
Dit formulier kunt u aanvragen bij AOC Oost locatie Twello, Postbus 175, 7390 AD Twello

Opleidingen

Op onze onderwijslocatie in Twello bieden wij de volgende vormen van onderwijs aan: vmbo en mbo.

Trekkerrijbewijs

Wil je meer informatie over het Trekkerrijbewijs? Klik dan hier!

Kenmerken

Onze school onderscheidt zich, evenals de andere groene scholen, van andere scholen voor (voortgezet) middelbaar beroepsonderwijs. Een uitgebreid systeem van zorg voor alle leerlingen en de individuele aandacht voor elke leerling leiden ertoe, dat elke leerling zich op onze school thuis voelt. Veel lessen geven we niet in een theorielokaal, maar daarbuiten: in het dierenverblijf, de schooltuin, het technieklokaal, een bedrijf in de buurt of in de kas. Onze leerlingen vinden dat leuk en vinden het fijn om buiten te werken. De sfeer op onze school is ongedwongen en informeel. Leerlingen gaan op een prettige wijze met elkaar en met de leerkrachten om. De schoolcultuur heeft een positieve invloed op het leren, het verwerven van kennis en het leren van vaardigheden. Daarbij stellen we hoge en duidelijke eisen aan onze gedragsregels. Leerlingen weten daardoor waar ze aan toe zijn.

Schoolplan

In het schoolplan worden de hoofdlijnen van het schoolbeleid beschreven. Klik HIER voor het Schoolplan van AOC Oost locatie Twello.

School- en studiegids

Download HIER de vmbo schoolgids.
De mbo studiegidsen kun je hier downloaden. 

Stagegids vmbo

Download HIER de vmbo Stagegids.

Ouder Advies Commissie

De Ouder Advies Commissie heeft een adviserende taak inzake onderwijskundige ontwikkelingen op onze locatie. Daarnaast wordt zij geraadpleegd in allerlei ontwikkelingsprocessen en organisatorische zaken die met de school samenhangen. De voorzitter van de Ouder Advies Commissie en de secretaris zijn vertegenwoordigd in de Ouder Advies Raad. De Ouder Advies Raad heeft een soortgelijke functie als de Ouder Advies Commissie en is een overkoepelende raad voor alle AOC Oost vestigingen. Het secretariaat ligt bij de Centrale Services in Lochem.
Download hier de folder van onze Ouder Advies Commissie.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u een mail sturen naar: twello@aoc-oost.nl t.a.v. de Ouder Advies Commissie.

Open dagen

Klik hier voor de open dagen kalender

Bereikbaarheid

Twello is per trein bereikbaar vanuit Deventer en Apeldoorn. Het station ligt vlak bij de school. Twello is vanuit de dorpen binnen de gemeente Voorst bereikbaar met een stationsbus. Tevens rijdt er een stationsbusje vanuit Deventer naar Twello en is er een nieuwe busverbinding vanuit Epe.

Contactgegevens

Meester Zwiersweg 4
7391 HD Twello
Postbus 175
7390 AD Twello
Tel. 088 2620800
E-mail: twello@aoc-oost.nl

Alle sollicitaties (ongeacht de locatie) kunnen gericht worden aan solliciteren@aoc-oost.nl. 


Nieuws

Copyright 2012 AOC Oost | Realisatie: Adwise Internetmarketing                                                                      Privacy          Disclaimer          Sitemap          Contact