Interessante websites

Groene Welle

De Groene Welle heeft vestigingen in Zwolle en Hardenberg. Hier werken we aan de ontwikkeling van (jonge) mensen tot zelfbewuste, innovatieve en maatschappelijk betrokken individuen, die met passie voor groen blijven werken aan hun (professionele) toekomst. In een veilige en vertrouwde omgeving worden vo-leerlingen en mbo-studenten begeleid door vakkundige medewerkers. Vakmanschap, maatwerk, ondernemendheid en samenwerking spelen in alle opleidingen een rol. Groene Welle en AOC Oost gaan vanaf 1 januari 2018 bestuurlijk verder onder de naam Stichting Groen Onderwijs Oost Nederland. Samen werken we dan verder aan onze gezamenlijke ambitie: het groene beroepsonderwijs in Oost-Nederland een nieuwe kwaliteitsdimensie geven.

AOC raad

De AOC Raad is de netwerkorganisatie van de AOC's en de Vereniging Buitengewoon Groen. De Raad verzorgt de belangenbehartiging voor het groene onderwijs.

Groen onderwijs

Het groene onderwijs werkt samen met branches, bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstituten. Zo zorgen we ervoor dat onze opleidingen goed aansluiten bij de arbeidsmarkt en de nieuwste innovaties in een steeds groenere wereld.

Tasty Green Lifestyle Experience

Wij zetten jongeren in vanuit hun talent op uitdagende projecten. Stap in ons netwerk.

Agri meets design

Hét platform waar boeren en ontwerpers elkaar ontmoeten en samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken.

Groene Metropool Twente

Groene Metropool Twente is het netwerk om het buitengebied in Twente te ontwikkelen.
Samen met bewoners, bedrijven, onderwijs en stichtingen zorgen we voor een leefbaar en economisch sterk buitengebied. 

VHG

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters.

 

AOC Oost is

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college
Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.