Mbo-opleidingen dierverzorging en paraveterinair van Twello naar Deventer

Vanaf 1 augustus 2018 zullen de mbo-opleidingen Dierverzorging niveau 3 en 4 en Dierenartsassistent paraveterinair niveau 4 vanuit Twello worden verplaatst naar Deventer. De opleidingen worden gegeven op een prachtige centrale locatie, het gebouw van de SVB aan de Snipperlingsdijk 2.

Het gebouw van de SVB ligt in het centrum van Deventer, tegenover het gebouw van Saxion hogeschool en op loopafstand van het centraal station. 

Voor praktijklessen van de opleidingen Dierverzorging maken we gebruik van de faciliteiten bij “De Ulebelt”, een kinderboerderij en milieueducatiecentrum in Deventer. Vanaf 1 januari 2018 worden daar de praktijklessen verzorgd voor een groep studenten uit Twello. Na de zomervakantie zullen vier dagdelen per week studenten Dierverzorging hier in een realistische omgeving vaardigheden opdoen in het hanteren van dieren en ook in de omgang met bezoekers.

 Een deel van de praktijklessen bij de opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair zal ook buiten het SVB-gebouw plaatsvinden, in een bedrijfsmatige omgeving, eveneens in Deventer.

Aanmelden opleiding dierverzorging niveau 3 Deventer

Aanmelden opleiding dierverzorging niveau 4 Deventer

Aanmelden Paraveterinair Deventer

AOC Oost is

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college
Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.