Ondernemers in de dop komen met dit geniale product in Doetinchem

Soms komen er nieuwe producten op de markt waarvan je denkt: dat dit nog niet eerder is bedacht! Pepijn, Jesse, Joep, Koen, Mellany en Jessica van het AOC Oost in Doetinchem kwamen met zo’n geniaal product: de Desk Organizer. 

Zo’n Desk Organizer zal op de rommelige bureaus op de redactie niet misstaan. Het product biedt ruimte voor je smartphone, autosleutels, pennen en notitieblok. Simpel, maar handig! En je bureau blijft lekker netjes.

In de markt

Het begon drie maanden geleden met een ruw idee voor een schoolopdracht, maar de zes studenten maakten er een succes van. Na de ontwikkeling van een prototype, uitgebreide tests in de familie- en vriendenkring, het zoeken van investeerders én een producent, bereikten de studenten een mijlpaal: de eerste ‘echte’ Desk Organizers zagen het levenslicht en zijn gereed om in de markt gezet te worden.

Online

Wil jij ook zo’n superhandige organizer? Voor €14,95 is ie van jou. Moet je wel even een bezoekje brengen aan AOC Oost aan de Gildenbroederslaan 3. De ondernemers in de dop hebben ervoor gezorgd dat je ‘m ook online kunt bestellen. Voor €21,45 ontvang je het artikel aan je voordeur. Wij zijn benieuwd naar het volgende product van deze creatievelingen.

Bron: In de buurt Doetinchem - Door Melisa Verheijen 27 maart 2018.

AOC Oost is

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college
Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.