Onderwijsbeurs 8 en 9 november 2017

onderwijsbeurs informatie

Weet jij al voor welke opleiding of welk beroep je kiest? Of heb je nog geen idee?

Geen zorgen, op woensdag 8 en donderdag 9 november kan jij hierbij op weg geholpen worden op Onderwijsbeurs Noordoost in de IJsselhallen in Zwolle.

Op de beurs vind je een ruim aanbod aan opleidingen op zowel mbo-, hbo-, en universitair niveau. Daarnaast word je geïnformeerd over studeren in het buitenland en geven (oud)studenten van verschillende universiteiten en hogescholen domeinvoorlichting. Ook zijn er op de beurs studiecoaches aanwezig. Zij kunnen je helpen door met jou op zoek te gaan naar een aantal sectoren of opleidingen die het best bij jou passen.

Om je goed voor te bereiden op de beurs kan je gebruik maken van de Persoonlijke Plattegrond op de website (https://www.onderwijsbeurs.nl/plattegrond), maar ook tijdens de beurs op aanwezige iPads. Door een selectie te maken op basis van niveau, opleiding en interessegebied, print je jouw persoonlijke plattegrond voor de beurs. Je ziet direct welke deelnemers voor jou het meest interessant zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook startsessies. Deze sessie geeft je in een paar minuten handige tips & tricks voor jouw beursbezoek en vindt doorlopend plaats. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Laat je inspireren en bezoek Onderwijsbeurs Noordoost. Tot dan! Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.onderwijsbeurs.nl.