Almelo

In Almelo doen wij ons uiterste best om kwalitatief goed onderwijs te bieden. Hierin slagen we goed. De tevredenheid onder ouders en leerlingen is hoog. Wij zijn trots op onze school. In Almelo hechten wij bij alle vernieuwingen aan balans. Voor leerlingen en studenten vinden wij het belangrijk dat er een duidelijke structuur overblijft. Rust en regelmaat. Boven alles willen we een veilige school zijn. In een veilige school weten leerlingen en studenten waar ze aan toe zijn. Ze weten wat van hen verwacht wordt. Bel ons voor een rondleiding of een informatief gesprek.

VMBO Almelo

Op onze school voel je je snel ’thuis': het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent.
We bieden kwalitatief goed onderwijs en hebben binnen en buiten de school de beschikking over moderne en leuke praktijkruimtes. Dierverblijven, keukens, tuinen en techniek-lokalen: bij ons leer je door zélf te ontdekken, te doen en te ervaren.

Bereikbaarheid
Onze school is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt vlak bij de school. Vanaf treinstation De Riet is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze school.

Meer informatie vmbo Almelo

MBO Almelo

Houd jij van alles wat met groen te maken heeft? Vind jij dieren ook zo geweldig, geniet je van de natuur of heb je een passie voor voeding en wil je daar je beroep van maken? Dan zijn onze mbo-opleidingen voor jou misschien wel de juiste keuze.

Met onze mbo-opleidingen ben jij klaar voor een uitdagend beroep in de groene sector!

Meer informatie mbo

Het Groene Lyceum Almelo

De Toproute van AOC Oost

Kun je na de basisschool de havo aan? Dan biedt Het Groene Lyceum een ondernemende, onderzoekende en doorlopende leerlijn gericht op doorstroom naar het hbo. Net als op het vmbo-groen leer je ook op Het Groene Lyceum veel in de praktijk. We verwachten veel zelfstandigheid: je neemt zelf de regie en zoekt dingen uit. Je neemt initiatief en durft beslissingen te nemen. Dat klinkt pittig, maar je hebt een eigen coach die je daarbij helpt. Na zes jaar hard werken en met de juiste inzet, kun je doorstromen naar het hbo. 

Meer informatie Het Groene Lyceum Almelo

Open dagen

Meer informatie over de open dagen vind je op onze open dagen pagina

Open dagen

Nieuws

AOC Oost Twello eerste “Ecoschool” in Gelderland

Twello - In februari 2015 is AOC Oost locatie Twello gestart als deelnemer aan Eco-Schools. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met een internationaal Eco-keurmerk voor scholen.

Lees verder

Europastry zet HRM-scan in met ondersteuning Provincie Overijssel

Europastry, gevestigd in Oldenzaal, is verantwoordelijk voor de productie van 800.000 donuts per dag voor de verkoop aan de Noord-Europese markt. Voor de productie is in 2015 een hightech productieproces geïnstalleerd en er zijn nog uitbreidingsplannen voor de toekomst. Cor Brookhuis, Plantmanager Europastry: “Om in te spelen op deze ontwikkelingen en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden te waarborgen, heeft Europastry in samenwerking met AOC Oost een HRM Scan uitgevoerd. AOC Oost fungeerde daarbij als kennispartner voor het uitvoeren en ontwikkelen van de bedrijfsspecifieke scan.

Lees verder

Contact

Wil je meer weten of zijn er vragen? Neem dan contact op met de locatie Almelo d.m.v. ons contactformulier.

Bornerbroeksestraat 348
7609 PH Almelo
Postbus 19
7600 AA Almelo

Contactformulier