VMBO Borculo

De locatie Borculo van AOC Oost is een moderne school met een moderne uitstraling dat in augustus 2003 in gebruik is genomen. De flora van de fraai aangelegde tuin om het gebouw is een leer- en werkplaats voor leerlingen. Bovendien zijn er zowel binnen als buiten de school een groot aantal diersoorten aanwezig; van honden tot schildpadden. Daarnaast beschikt de school over 1,5 ha. grond.

De school biedt onderwijs in een uitdagende en groen ingekleurde leeromgeving, dat aansluit bij de belevingswereld van praktisch ingestelde jongeren die al doende willen leren. Dit wordt gekenmerkt door afwisselende didactische werkvormen waarbij actief en zelfstandig leren wordt gestimuleerd. Door de kleinschaligheid én de kleine klassen is extra aandacht voor individuele leerlingen gegarandeerd. De zorg is geïntegreerd in het onderwijs en ligt vooral besloten in het pedagogisch-didactisch handelen. Zo wordt het maximale uit iedere leerling gehaald, in een veilige sfeer van respect en vertrouwen, waarvoor het team gezamenlijk verantwoordelijk wil zijn.

Meer informatie vmbo Borculo

Foto's open dag

Bekijk hier de foto's van de open dag 2017.

Nieuws

AOC Oost Twello eerste “Ecoschool” in Gelderland

Twello - In februari 2015 is AOC Oost locatie Twello gestart als deelnemer aan Eco-Schools. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met een internationaal Eco-keurmerk voor scholen.

Lees verder

Europastry zet HRM-scan in met ondersteuning Provincie Overijssel

Europastry, gevestigd in Oldenzaal, is verantwoordelijk voor de productie van 800.000 donuts per dag voor de verkoop aan de Noord-Europese markt. Voor de productie is in 2015 een hightech productieproces geïnstalleerd en er zijn nog uitbreidingsplannen voor de toekomst. Cor Brookhuis, Plantmanager Europastry: “Om in te spelen op deze ontwikkelingen en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden te waarborgen, heeft Europastry in samenwerking met AOC Oost een HRM Scan uitgevoerd. AOC Oost fungeerde daarbij als kennispartner voor het uitvoeren en ontwikkelen van de bedrijfsspecifieke scan.

Lees verder

Contact

Wil je meer weten of zijn er vragen? Neem dan contact op met de locatie Borculo d.m.v. ons contactformulier.

Ruurloseweg 35
7271 RS Borculo

Contactformulier