Groeipunt cursussen en opleidingen

Groeipunt adviseert, verzorgt cursussen en opleidingen op maat voor elke groene beroepsgroep. Dat doen wij zowel in-company voor bedrijven en organisaties en via individuele aanmelding.

Wilt u uw bedrijfs- of organisatiedoelstellingen realiseren? De continuïteit waarborgen of resultaten verhogen? Dan heeft u gemotiveerde medewerkers nodig die efficiënt werken, kwaliteit leveren en flexibel zijn. Groeipunt helpt u daarbij. Met up to date kennis over de laatste ontwikkelingen en innovaties, een brede kijk én persoonlijke aanpak.

Benieuwd hoe wij bedrijven en organisaties verder helpen? Bekijk dit filmpje eens:

Voor bedrijven en organisaties
Waar staat uw bedrijf of organisatie over vijf jaar? En kunt u deze doelen verwezenlijken met uw huidige personeelsbestand? Hoe gaat u om met ontgroening en vergrijzing? En hoe komt u tot breed inzetbare mensen die de snelle technologische ontwikkelingen kunnen bijbenen? Al dat soort vragen zijn óns werk.

Voor werknemers
Bent u werknemer en wilt u zich verder professionaliseren of wilt u zich laten omscholen dan hebben wij volop mogelijkheden voor u. Meer weten over wat Groeipunt voor u kan betekenen? We maken graag kennis. Neem daarvoor contact met ons op.

Taalaanbieder Taalakkoord

 

 

 

 

Groeipunt is aanbieder in het  kader van het Taalakkoord en wil de  taalvaardigheid van werknemers op de werkvloer vergroten. Hierdoor dragen wij bij aan de ontwikkeling van werknemers in Nederland.

Klik hier om te kijken wat het u oplevert als werkgever

Klik hier voor meer informatie over het Taalakkoord

Lees hier onze ambitie m.b.t. het Taalakkoord

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken met Groeipunt? Neem dan contact op met één van de medewerkers.

Erwout Slot
Directeur
erwout.slot@groeipunt.nl
06-20 136 800
Richard Langeslag
Accountmanager Voeding
richard.langeslag@groeipunt.nl
06-40 937 812 
Hendrik de Boer
Accountmanager 
hendrik.deboer@groeipunt.nl
06-36 301 651
Herbert de Witte
Accountmanager 
herbert.dewitte@groeipunt.nl 
06-53 984 669
Dini Kortman
Accountmanager 
dini.kortman@groeipunt.nl
06-10 686 520   
Nahrine Mourad-Yousef
Commercieel medewerker 
nahrine.mourad@groeipunt.nl 
088 - 262 07 03
Evelien van Bergen 
Commercieel medewerker  
evelien.vanbergen@groeipunt.nl 
088 - 262 07 03
Inge Marsman
Commercieel medewerker Gewasbescherming
inge.marsman@groeipunt.nl 
088 - 262 07 03

Groeipunt BV

Postbus 139, 7240 AC Lochem
Hoeflingweg 7, 7241 CJ Lochem
088 - 262 07 03
info@groeipunt.nl
gewasbescherming@groeipunt.nl


Trends uit het bedrijfsleven
Trends als continu verbeteren, duurzaamheid, TWI, wetgevingseisen etc. kunnen wij integreren in onze cursussen en bedrijfsopleidingen. Onze docenten worden erin geschoold. Het biedt voor het bedrijf meerwaarde dat medewerkers worden opgeleid en dat tevens hun bedrijfsprocessen hierin worden meegenomen.

Vanzelfsprekend leiden wij uw medewerkers op met als resultaat een diploma op mbo-niveau. Daarnaast maken steeds meer bedrijven gebruik van kortcyclische trainingen / cursussen om actuele probleemsituaties op te lossen op gebied van bijvoorbeeld kwaliteit, hygiëne, productie, leiding geven. Hierbij kunt u denken projectgestuurde opdrachten over een periode van bijvoorbeeld 10 weken.

Samen met onze specialisten kunnen modules worden samengesteld die wat betreft niveau gerelateerd zijn aan de mbo-opleidingseisen. Deze modules kunnen aan het portfolio van de medewerkers worden toegevoegd waardoor zij in de toekomst in staat zijn een volledig mbo-diploma te behalen.

Coaching en werkplekleren staan centraal in al onze opleidingsvormen. De werknemer leert gemakkelijker wanneer er een concrete verbinding wordt gemaakt met de werkvloer en het geleerde meteen in de praktijk kan worden toegepast. . Praktijkopdrachten worden vooraf, in overleg met de leidinggevenden en medewerkers, speciaal geschreven op maat voor de eigen werkplek.

Digitaal leren is een must in de toekomst. Op afstand leren, in je eigen tijd leren, online modules, resultatenoverzicht, het zijn moderne middelen die bijdragen in effectief leren. Wij hebben een tool waarin wij opleidingsprogramma’s digitaal vastleggen zodat deelnemers op ieder gewenst moment aan de slag kunnen met hun opdrachten. Deze tool kunnen wij voor bedrijven op maat maken zodat HRM alle gegevens online beschikbaar heeft. Ook bij audits is dit handig.

Maatwerk, zoals hierboven beschreven, vraagt om een gedegen voorbereiding. Duurzaam opleiden is ons doel. Voorafgaand willen wij inventariseren hoe opleiden moet bijdragen aan de gewenste verbeteringen. De vergelijking tussen de huidige situatie en gewenste situatie is daarbij essentieel. Via acht stappen stellen we samen een plan op. Hierbij worden zoveel mogelijk medewerkers betrokken om in een vroeg stadium draagvlak te creëren.

Hoe kunnen wij bijdragen aan uw verbeterdoelstellingen m.b.v. projectgestuurde modules. Werkplekleren zetten we daarbij centraal en we maken gebruik van digitaal leren

Ook als u slechts één of enkele BBL-deelnemers hebt, kunt u deze aanmelden voor een samengestelde groep met deelnemers van andere bedrijven.

Wist u dat opleidingen meestal fiscaal aftrekbaar zijn?
Neem eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. 

 

    Volg ons op Twitter   

AOC Oost is

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college
Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.