Voeding

We verzorgen voor een groot aantal bedrijven in de foodindustrie innovatieve maatwerkopleidingen en cursussen. Voor bedrijven ontwikkelen we (BBL-) opleidingen en cursussen op maat met bijvoorbeeld ‘continu verbeteren’ als rode draad. Voor werknemers bieden we cursussen voor open inschrijving.

Cursussen     

Voedingsmanagment 
Situationeel leidinggeven
Werkplekanalyse
Feedback geven en ontvangen
Coachend Leiderschap
Interne Auditing
Duurzaam in bedrijfsvoering
Cursus Excellent produceren
Cursus Inzicht in geautomatiseerde processen

HACCP
Basiscursus - HACCP
Opfriscursus - HACCP

Voedings- en Levensmiddelentechnologie
Cursus voedings- en levensmiddelentechnologie - Drank
Cursus voedings- en levensmiddelentechnologie - Brood & Banket
Cursus voedings- en levensmiddelentechnologie - Vlees

Vleesspecialisatie
Cursus Vleesspecialisatie Vleeswaren
Cursus Vleesspecialisatie Conserven

Werken met Zuivel
Basistraining Zuivel
Cursus Zuivelspecialisatie - Indampen
Cursus Zuivelspecialisatie - Kaas
Cursus Zuivelspecialisatie - Poederbereiding
Cursus Zuivelspecialisatie - Membraanfiltratie

Voedingsveiligheid
Cursus Voedselveiligheid
Cursus Microbiologie - Basis
Cursus Microbiologie - Onderzoek
Cursus Omgaan met gevaarlijke stoffen
Cursus Allergenenbeheersing
Cursus Sociale Hygiëne
Cursus Verpakkingstechnieken

Catering
Basiscursus Catering

 

 

Schrijf u hier in voor een cursus

Contact
U kunt contact opnemen met onze accountmanager Voeding, Richard Langeslag, mob. 06 - 40 93 78 12, voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek. Of mailen naar richard.langeslag@groeipunt.nl. Voor vragen kunt u ook bellen met het cursusbureau van Groeipunt 088 - 262 07 00 of stuur een e-mail naar info@groeipunt.nl .

Groeipunt

Contact

U kunt contact opnemen met onze accountmanager Voeding, Richard Langeslag, mob. 06 - 40 93 78 12, voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek. Of mailen naar rlangeslag@groeipunt.nl.

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een cursus kunt u dit doen door middel van het

aanmeldformulier