AOC Oost in Enschede

Welkom!
Welkom op onze school! Je voelt je er snel ’thuis': het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent.
We bieden kwalitatief goed onderwijs en hebben binnen en buiten de school de beschikking over moderne en leuke praktijkruimtes. Dierverblijven, keukens, tuinen en techniek-lokalen: bij ons leer je door zélf te ontdekken, te doen en te ervaren.

Doe je met ons mee?
Op deze website vind je al veel informatie en leuke foto’s en filmpjes over onze school en onze projecten. Je bent ook welkom om een kijkje te komen nemen. Kijk daarvoor bij de open dagen

Bereikbaarheid
Onze school is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt vlak bij de school. Vanaf het treinstation Enschede neem je de bus (lijn 8 of lijn 9) naar Hengelo en stap je uit bij de halte ‘Uranusstraat’. Vanaf treinstation Hengelo kun je met dezelfde lijnen naar halte ‘Uranusstraat’ te Enschede.

Brochure, schoolgids en schoolplan
Blader voor meer informatie door onze brochure of door onze schoolgids. In het schoolplan worden de hoofdlijnen van het schoolbeleid beschreven.