Werken bij AOC Oost

Heb jij wensen en ambities in het groene onderwijs?
Maak ze waar bij AOC Oost! Je komt te werken in een gedreven team dat vol passie werkt aan kwaliteit en resultaat. Bouw vandaag samen met ons aan de wereld van morgen. Bij AOC Oost hebben we veel oog voor jou: we bieden volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals om onze groene ambitie waar te maken.
Dus: doe jij met ons mee?

Vacatures

Samen voor de wereld van morgen

Bij AOC Oost leiden we groene vakmensen op. Met ons praktijkgerichte vmbo en mbo voor natuur, voeding en leefomgeving in Almelo, Borculo, Doetinchem, Enschede en Twello. AOC Oost verzorgt ook volwassenenonderwijs. Vanuit Groeipunt bieden wij bedrijfsopleidingen op maat voor elke beroepsgroep. Samen met 550 medewerkers en ruim 5.600 leerlingen, studenten en deelnemers werken we aan de wereld van morgen.

Lees meer over AOC Oost, onze cultuur, duurzame inzetbaarheid en medewerkerstevredenheid.

Lees meer

Haal het beste uit jezelf

We geloven in jouw talent. Wat zijn jouw wensen en ambities? Bij AOC Oost krijg je alle ruimte om die waar te maken op een manier die bij jou past. We bieden volop mogelijkheden en coachen je graag! Dus wat houd je tegen?

Lees meer over hoe jij het beste uit jezelf haalt bij AOC Oost.

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Naast aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelingen bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Voorwaarden die aansluiten bij actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed geregeld dus!

We vertellen je graag meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Werken bij AOC Oost! Iets voor jou?

Bekijk hier hoe het is om bij AOC Oost te werken

AOC Oost is

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college
Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.