Samen voor de wereld van morgen

Bij AOC Oost leiden we groene vakmensen op. Met ons praktijkgerichte vmbo en mbo voor natuur, voeding en leefomgeving in Almelo, Borculo, Doetinchem, Enschede en Twello. AOC Oost verzorgt ook volwassenenonderwijs. Vanuit Groeipunt bieden wij bedrijfsopleidingen op maat voor elke beroepsgroep. Samen met 550 medewerkers en ruim 5.600 leerlingen, studenten en deelnemers werken we vol passie aan de wereld van morgen.

In deze groene wereld van morgen zorgen onze vakmensen voor gezond eten, een mooi gekleurd landschap of functioneel hergebruik. In de vertrouwde wereld van AOC Oost leren onze studenten daarom vandaag hoe dat in de toekomst kan. Want morgen is groen bij AOC Oost!

Cultuur

AOC Oost biedt werknemers een inspirerende en vertrouwde werkomgeving met een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers zijn betrokken, gemotiveerd en hebben passie voor hun vak. Iedereen is erg gedreven om samen goede resultaten te behalen. En dat doen we op een manier waarbij we respectvol en integer met elkaar omgaan. De lijnen zijn kort en we werken nauw met elkaar samen aan de groene wereld van morgen. Met de nadruk op samen! Met jou?

Duurzame inzetbaarheid

Onderwijs leveren van topkwaliteit. Dat kunnen we alleen met medewerkers die lekker in hun vel zitten, zich veilig voelen en die gezond en gemotiveerd zijn. Betrokken zijn bij de organisatie en over de nodige competenties beschikken. Een vitale en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers eigen keuzes kunnen maken, zijn daarbij essentieel. Bij AOC Oost is duurzame inzetbaarheid verweven in de dagelijkse praktijk, zodat jij je elke dag met plezier en motivatie optimaal kunt inzetten. Samen voor de wereld van morgen!

Medewerkerstevredenheid

Dat iedereen tevreden is en met plezier kan werken vinden wij heel belangrijk. In 2016 scoren we een 7,5 als het gaat over medewerkerstevredenheid. Hoger dan het landelijk gemiddelde en daar zijn we trots op!